Čau lidi (no to snad?!) anebo prostě jen ahoj kamarádi! Volby jsou šťastně za námi, takže teď už můžete zase sledovat Potokap, jo? Politické dění bylo natolik inspirativní, že jsme se rozhodli pro vlastní potokapí kampaň – bude nesmlouvavá, nekorektní a maximálně neprofesionální, tedy přesně tak, jak nás znáte a máte rádi anebo nesnášíte. Nic mezi tím.

A dokud jste ještě rozhicovaní, pojďme na to zostra – kvízovou otázkou! Jak se nazývá keltská oslava svátku samhain česky? Jasně, je to Halloween, to ví každý vlastenec, takže jste tu správně!

Teď ale vážně. Tuhle akcičku jsme si vyšmákli – Botanická zahrada napěchovaná lidmi k prasknutí, lampionový průvod, dušičková nálada a dýně všude, kam se podíváš. Velké podium, Potokap, vy a světla reflektorů, že jsme si až na chvíli připadali skutečně slavní 😊 Všechny věkové kategorie posluchačů tančící na skladby Potokapu, přátelé, to hřálo a nám to hrálo! Ale koho byly ty dvě znuděně postávající děti před pódiem, které jediné netančily? Jo aha, Valentovic… Každopádně jako odměnu za dobře vykonanou práci muži, ženy i děti z kapely Potokap uspořádali rojnici na přilehlé stánky s občerstvením – nesměla chybět klobáska, halušky ani pivínko (a taky protože hladovej muzikant = dobrej muzikant, ale když už je po akci, tak valte to jídlo do nás, že jo!). Aneb jak jsme záhy projedli a propili honorář, ale to už je zase jiný příběh s mnoha reprízami… Zkrátka událost jak má být a rádi kdykoliv zas, Praho!

Na report z Vírského sumce plný potokapího potu, slz a krve se těšte za pár dní! Tak pac a pusu, koloušci a buďte na sebe hodní, připomínám, už je po volbách!

Vaše potokapí banda nevymáchaná (nebo jak se to říká?)

Mlask!